Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Меню
(063) 504 26 05 (098) 836 80 32 Замовити дзвінок
891 грн 723 грн

Турка мідна Барс 400 мл. Б-400

Акція
Виробник: Станица
Код товару: 140919
Артикул: Б400
Відгуки: (0)
Є в наявності
891 грн
-19%
723 грн
Характеристики: (дивитися всі)
Матеріал
Кераміка
  • Об'єм 0,400 л
  • Матеріал мідь
  • Матеріал ручки дерево
  • Досі багато людей вважають за краще готувати каву так, як це робили ще араби - варити в спеціальній посудині, яка називається турка (по-іншому джезва або ібрик). Вона має вигляд маленької каструльки з довгою дерев'яною ручкою і горлечком, що звужується догори. Традиційний матеріал для виготовлення самої турки - мідь.
  • Розмір посудини невеликий - від 1 до 5 чашок кави, до того ж великі турки вважаються гіршими: на думку експертів, напій, приготований у них, поступається за якістю каві навіть із дешевого, але невеликого за об'ємом посуду, тому краще використовувати невелику турку на 2-3 чашки. Об'єм 400 мл.
  • Кавоварки (Турки) виготовлені за унікальною технологією з листової міді марки М1М (М2М) завтовшки 1 мм. Корпус з'єднуються з денцем методом припою. Після, наноситься малюнок по всьому колу корпусу. Внутрішня поверхня турок покривається харчовим оловом товщиною 9-12мкм.
  • Верхня поверхня кавоварок покривається напиленням нікелю.
  • Нікель є жароміцним металом і не дає змоги під час експлуатації кавоварки (турки) окислюватись і тьмяніти. Кавоварки можна використовувати на газових, електричних і склокерамічних плитах. Кавоварка витримує температуру 180С (градусів) без вмісту всередині рідини.
  • Металева турка (джезва) - найбільш довговічна і невибаглива. Вона не лопне і не розіб'ється, її легко мити і чистити.
  • Матеріалом для виробництва турок (джезв) може бути срібло, мідь, кераміка, сталь & hellip; Найбільш популярні – мідні турки, оскільки мідь має рівномірну теплопровідність. А сама турка за визначенням передбачає вузьке горлечко, що для приготування кави дуже важливо. Обов'язкова також наявність спеціального внутрішнього покриття з харчового олова.
  • Сама причина популярності приготування кави в турці криється в принципі перевіреного поколіннями способу: у вузькій горловині посудини мелений кавовий порошок перешкоджає виходу ароматичних речовин і кофеїну.
  • Тому напій зберігає весь букет обсмажених кавових зерен.
  • Турки зовні вкриті нікелем, довгий час не тьмяніють, і простіші в чищенні (досить просто помити).

Турка, мідна, Барс, 400, мл, Б400

Матеріал
Кераміка
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Онлайн курсы IT